PCC I. típusú elektromos ápolási ágy, alumínium-bakelit

Hivatkozási szám: 1006
250.000 Ft

Leírás

Pcc típusú 4 funkciós ápolási ágy extra modern kivitel

 

Extra modern megjelenése alapján otthon ápoláshoz, ellenálló, könnyen fertőtleníthető fa-bakelit ötvözetből készült anyaga miatt intézményeknek, magán klinikáknak, gondozási otthonoknak is ajánljuk.

4 funkciós beállítással rendelkezik.

Funkciók:

 1. Elektromosan állítható háttámla emelés: távirányító segítségével, állítható a háttámla, ültethető a beteg több pozícióba. A háttámla derékszög magasságig állítható.

 2. Elektromos lábtartó emelés :a lábtartó emelése távirányító segítségével elektromosan több pontban emelhető, állítható, ezen kívül a lábtartó második szakasza mechanikusan külön is emelhető. Ülő pozíció: A lábtartó állításával és a háttámla emelésével ülő pozíció is kialakítható.

 3. Elektromos magasságemelés: Kb 20-90 cm között állítható az ágy magassága, mely előnyös lehet pl. higiéniai ellátásnál, gyógytornánál, beteg áthelyezésénél.

 4. Elektromos antiterndelenburg pozíció: az ágy hosszanti irányban a láb irányában külön is emelhető. Ez a pozíció pl. reflux betegsénél nagyon előnyös.

 5. Lezárható elektromos funkciók: beállítható, hogy a beteg mely funkciókat tudja használni.

 6. Erős, gyorsan leengedhető oldalsó keret, melyek ellenálló, törhetetlen anyagból készültek, illetve fogó profillal vannak ellátva, az ágyban való helyzet változtatás megkönnyítésére.

Tartozékok:

 • 2 db aluminium oldalsó sin,melyek nagy teherbírásúak, ellenállóak, erősek, kapaszkodásra is alkalmasak, gyorsan és könnyen különböző pozícióba állíthatóak, és nagy biztonságot nyújtanak a betegnek
 • 4 fékezhető kerék
 • gyári kapaszkodó,(jobb vagy bal oldalra tehető) - Opcionális (nem tartozék)


  Méretek:

Külső méret: 105x225 cm
Belső méret: 90x210 cm (Hosszabb változatban is kapható)
Matrac méret: 90 cm szélességű (hossz ágy hosszától függ)
Legalacsonyabb állás: 30 cm (matrac nélkül)
Legmagasabb állás: 80 cm (matrac nélkül)
Maximális terhelhetősége: 175 kg

 

Hasznos információk:

Ez a típusú ágy 4 részre szedhető, szétszedett állapotban külön szállító állványra tehető (az állvány nem tartozék). "Összecsukott" állapotban is kerekeken gurítható, szélessége minössze 50 cm, így emeletes házban, liftben, szűk folyosón illetve ajtónyíláson is könnyen átvihető, elhelyezhető. Könnyen költöztethető, kisebb lakásban, szobában is nagyon könnyen és gyorsan, szerszámok és különösebb szaktudás nélkül üzembe helyezhető. Mindemellett ugyanazon stabilitással és funkciókkal bír, mint a nem összecsukható ágyak.

Megfelel az IP66 szabvány szerint tanusított Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági szabványnak.

Az ágyhoz az "Ápolási ágy tartozékoknál" szinben hozzáillő éjjeli szekrény vagy ágyasztalt is választhat.