Elektromos felállást segítő fotelok

Helytelen ülő testhelyzet

A rossz ülés,helytelen testartás számos fizikai panaszhoz vezethet.

A helytelen testartás miatt a gerinc egy idő után túlterhelté válik.Ennek oka, hogy a gerinc természetes S alakja ebben a helyzetben nem támogatott. 

Ha Ön hosszú távon helytelen testartásban ül,ez különböző kellemetlen tünethez vezethet.

Gondolva a hátproblémákra, az izomfájdalomra és az ízületi problémákra, az ideg- vagy vénás betegségekre, valamint a bőr és a szövet irritációjára, az emésztési problémákra és még a légzési nehézségekre is.Ráadásul ezek a problémák megnehezítik a fotelból való felállást is.

Valamint ha a lábak ülés közben nincsenek megemelve,sajnos azok megduzzadhatnak.

Az általunk kínált elektromos gyógyfotelok számos elektromos beállításával ezt elkerülheti és megfelelően pihenhet és energiával töltődhet fel.

 

A felállás nehézségei

Nem igényel magyarázatot, hogy egy alacsony fotelból nehéz felállni.Gyakran azonban helytelenül azt gondoljuk, hogy egy magas fotelból könnyű felkelni. Ez azonban nem így van. Ha túl magas az ülésmagasság, a felkelés sokkal nehezebb, mert először előre kell vinnie a testsúlyt, hogy lábunk a talajon legyen,ezután pedig az álló testhelyzethez erőt kell kifejteni,ami sokszor nem egyszerű. A felállás legegyszerűbb módja,hogy egy olyan fotelból álljon fel,melynek az ülésmagassága,valamint az ülés mélysége és a karfa magassága megfelel a felhasználó testmagasságához,illetve elektromosan segíti a felállást.

Az általunk kínált felállást segítő gyógyfotelek optimális kényelmének elengedhetetlen feltétele, hogy formája és méretei jól illeszkedjenek a felhasználóhoz. 

A fotelok széles körű testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kívánt ülésmagasság, ülésmélység, karfák magasságának, lábtartó hosszának és szögének, valamint a kívánt emelési szögnek a beállítását,mely a felhasználónak a helyes testartás kialakításához elengedhetetlen.

Mindez hozzájárul a maximális kényelemhez,ugyanakkor így a fotel ergonómiailag tökéletes támogatást nyújt, ezzel megfelelő testartást és nyugalmi helyzetet biztosítva. 

Az általunk kínált elektromosan működtethető felállító funkcióval rendelkező fotel ezután megoldást kínálhat problémáira!

 

A fotel használatának előnyei:

  • Könnyű és biztonságos felállás az egyensúly elvesztése nélkül
  • Nagyon erős és stabil fotel nagyon magas szintű biztonsággal
  • Számos ülő- és fekvő pozíció beállítható a külön-külön állítható háttámla és lábtartó funkcióval.
  • Rendkívül kiterjedt testreszabási lehetőségek: állítható ülésmagasság, ülésmélység,lábtartó  hossz,állítható szögű fejtámla,karfamagasság és emelési magasság.
  • Néhány típusnál körbeforgatási funkció  
  • A karfák magasságának egyszerű beállítása 
  • Könnyen testreszabható
  • Huzata levehető, mosható