Elektromos betegágyak

Az elektromos betegágy előnye

Az elektromos betegágy használata a betegnek és az ápolónak,családtagoknak is megkönnyíti mindennapjait.
A beteg kényelmét szolgálja, mely nagyon fontos,hisz egy beteg ember adott esetben sokféle problémával küzd, sok esetben például a vízszintesben való fekvés kellemetlen lehet, vagy éppen az ágyban való felülés, ágyból való kiszállás vagy leülés nehézkes.

Felállás az ágyból

 Az elektromos betegágy az ápoló családtagok dolgát is nagyban megkönnyíti, hisz az állandó emelés és hajolgatás nagy mértékben igénybe veszi derekunkat, tegyük ezt a beteg pelenkázása, mosdatása, felültetése, etetése vagy tornásztatása alkalmával.
Mindezeket a problémákat kikerülhetjük vagy nagyban megkönnyíthetjük, mivel az elektromos ápolási ágy segítségével egy gombnyomással pozícionálhatjuk a beteget, a háttámla és a lábtartó elektromos állításával, állíthatjuk az ágy magasságát, leesésgátló oldalráccsal óvhatjuk a leeséstől, így biztonságban tudhatjuk, illetve önállóbbá tehetjük a beteg vagy idős embert, mivel a távirányító és esetlegesen az ágykapaszkodó  használatának segítségével önállóan ülhetnek fel, vagy kelhetnek fel az ágyból akár távollétünk ideje alatt is.

beteggondozás

Mivel az ápolási ágyak kerekekkel vannak ellátva, így könnyen gördíthetőek, könnyedén áthelyezhetjük a beteget a lakás egyik helyiségéből a másikba, de ez a funkció nagy segítség lehet akár ápolói gondozásnál vagy gyógytornánál is.

Az ápolási ágyat kiegészíthatjük felfelvés elleni matraccal is.

Az alábbiakban megtekinthető ápolási ágy kínálatunk, melyek funkcióban és szerkezetileg minimálisan, inkább esztétikailag különböznek egymástól.

Találatok: 1 - 6 / 12
1. oldal / 2
1. oldal / 2