Standard és aktív kerekesszékek

 

 

Kerekesszék kategóriábn megkülönböztetünk aktív és standard kerekesszékeket,valamint ide tartoznak a dönthető kiültető székek is.

 Az aktív kerekesszék használatával a felhasználó képes önálló és aktív életet élni.
Előnye a többi kerekesszékhez képest, hogy  könnyű manőverezni, rendkívül könnyű és gördülékeny, használatával könnyedén leküzdheti a napi akadályokat, aerodinamikus, így ideális a sporthoz és más fizikai tevékenységekhez is.
Jellemzi a szenzációs teljesítmény, valamint a lenyűgöző stílus és a kivitelezés.
Megkülönböztethetünk összecsukható és merevvázas aktív kerekes széket, a felhasználó igényeinek és aktív életmódjának megfelelően.

Az aktív kerekes székeket úgy tervezték, hogy kiegészítsék Önt, tehát a cél az, hogy tökéletesen illeszkedjen Önhöz és életmódjához, miközben lehetővé teszi, hogy kifejezze személyiségét a rendelkezésre álló sokféle testreszabás révén.
Az aktív kerekesszékeknek állítható a háttámlája, a súlypont beállításával a magassága, beülő mélysége és egyéb paraméterei, típustól függően.
Az aktív kerekesszék a tökéletes kerekesszék mindenkinek, aki élvezi a sportos agilitást és olyan kerekes székre van szüksége, amely önállóságot nyújt és képes lépést tartani életmódjával.

 

 

Találatok: 1 - 6 / 35
1. oldal / 6
1. oldal / 6