Üzletszabályzat

A Best Home Care Kft-nél történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés és vásárlás menetével.

Szerződési feltételek

Vásárlás

Tájékoztatjuk kedves Érdeklődőinket, hogy cégünk nem webáruházból értékesít, ezért nincs lehetőség oldalunkon keresztül  automatikusan termék megrendelésre.

Termék megrendelésére kimondottan telefonos egyeztetés során kerülhet sor.

Pontosabban:

Cégünk termékeit weboldalon keresztül hírdeti, ami azt jelenti, hogy az oldalon az információs kapcsolat menüpont alatt megadott telefonszámok bármelyikén állunk Vásárlóink rendelkezésére, a felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan,
továbbá emailben csak akkor fogadunk el megrendelést, ha az írásos megrendelést telefonos egyeztetés követi vagy előzi meg. Erre az esetleges félreértések elkerülése, illetve a felmerülő kérdések és válaszok pontosítása végett van szükség. E-mailben történő megrendelésnél továbbá minden esetben szükséges a megrendelő telefonszámának megadása is.

A Best Home Care Kft az árváltoztatás jogát fenntartja.

Áraink illetve termékeink változhatnak. A termékek fotói néhány esetben kis mértékben eltérhetnek a valós formától, de ez a termék felismerhetőségét, azonosíthatóságát nem befolyásolja.

Az akciós áruk vagy árak esetében az akció minden esetben a megadott időpontig és/vagy a készlet erejéig tart.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, a szállítási díjat nem tartalmazza.

Elállási jog

A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet értelmében elállási jog a vásárlót csak a … “távollevők között kötött szerződések esetében”…webáruházból való intenetes rendelés esetén illeti meg.

Cégünktől való vásárlás után a vásárlókat nem illeti meg elállási jog, mivel cégünk nem webáruházon keresztül árusít. A weboldalunkon szereplő termékek bemutatása, hírdetésnek minősül. Az eszközök előzetes megtekintése és kipróbálása minden esetben biztosított, ecélból rendelkezésre állunk bemutató teremmel, így a vásárlónak a megvásárolandó terméket van mód előzetesen megtekinteni és kipróbálni.

Amennyiben - mivel többségében mozgáskorlátozott személyekről van szó-  vásárlónak nincs lehetősége eljönni bemutató termünkbe az eszközt kipróbálni, ebben az esetben megrendelés után a terméket személyesen szállítjuk a vásárló otthonába, ahol lehetősége nyílik a megtekintésre, kipróbálásra, illetve az ezutáni helyszínen való kifizetésre.

Azokban az egyedi elbírálású esetben, melyek esetében cégünk a vásárlóval mégis megegyezik a termék visszaszolgáltatásáról, abban az esetben a terméket a vásárlónak saját költségén kell visszaküldenie és a csomagnak 14 napon beül vissza kell érkeznie.

A vásárló ebben az esetben is csak bontatlan csomagolású terméket, (mivel gyógyászati segédeszközről van szó) és csak törékeny kezeléssel adhat postára. Ellenkező esetben a csomagot sajnos nincs módunkban átvenni, a vételárat vissza teríteni.

Egyedi gyártású illetve egyedi beállítású eszköz esetében a megrendeléstől való teljes vagy akár részleges visszalépés esetén a gyártó Best Home Care Kft a teljes vételár 30%-át sztornírozási díjként kiszámlázza a vásárló felé.

Vételár visszatérítése 14 napon belül történik meg.

Továbbá az egyedi elbírálású esetekben a 20 kg feletti termékeket személyesen szállítjuk el a helyszínről, melynek szállítási és kezelési költségei szintén a vasárlót terhelik, melyek összegéről az adott esetben tájékoztatást adunk.

Szavatosság-Jótállás

Elektromos és akkumulátoros termékeinkre a vásárlóval kötött egyedi szerződés alapján 3 hónap garanciát vállalunk.

Ennek oka hogy termékeink nagyrészt eredeti csomagolásból kibontott, kiállított darabok, ez oknál fogva a vásárló az eszköz új árának a töredékét fizeti meg, így a garanciális időtartam arányaiban az eszköz árához viszonyul.

Vállaljuk az eszközök garancián túli szervizelését is.

Ennek, illetve a  kiszállásnak az aktuális áráról az adott időpontban a vásárlónak kötelessége e-mailben vagy telefonon érdeklődni.

Használt akkumulátorokra vonatkozó garanciális idő 1 hónap, új akkumulátorra a gyártó/forgalmazó által adott garanciális idő érvényes,mely általában 1 vagy 2 év.

A szavatossági jog alapján a szavatosság kötelezettje (Kötelezett) felelősséget vállal azért, hogy teljesítéskor hibátlanul működő terméket ad át a vevőnek, melyről a Vásárló az átvétel időpontjában meggyőződik, a tere éket ezt követően veszi át.

tehát a terméknek nincs olyan hibája, amely csak később fog kiderülni. Hibáról beszélünk abban az esetben, ha a termék mennyiségi vagy minőségi szempontból hibás.

 A hiba okának a termék használatakor kell fennállnia.

A vásárlónak kell bizonyítania, hogy:

  • már teljesítéskor megvolt a hiba oka
  • teljesítéskor nem lehetett észlelni
  • vétlen a hiba bekövetkezésében.

Az elektromos és akkumulátoros eszközökhöz garancia levelet adunk, mely tartalmazza az eszköz garanciális időtartamát, mely eszközönként eltérő lehet.

 Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalunkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

Adatkezelési tájékoztató  

A személyiségi jog és az adatok biztonsága a Best Home Care Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja az Európai Unió személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló előírásait. A www.apolasoutlet.hu megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, rendelés leadásához  azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezek a felhasználók, vásárlók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a megrendelt termék teljesítése érdekében azonosításukra használjuk fel. A Best Home Care Kft. birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például megrendelés teljesítése), más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és biztonságosan tárolja.

 

Amennyiben egy felhasználó az üzletszabályzatban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

 

 

Vásárló a Best Home Care Kft / Ápolasoutlet - től való rendeléssel a fentieket tudomásul veszi, ezeket elfogadja és döntése, rendelése során ennek tudatában jár el.