Days típusú 4 funkciós szétszedhető ápolási ágy

Hivatkozási szám: 1022
195.000 Ft

Leírás

Days típusú 3 és 4 funkciós szétszedhető ápolási ágy

 

Ez a típusú ágy fa keretének köszönhetően barátságos, otthonias hangulatú. A fa burkolat elrejti az ágy szinte összes fém alkatrészét, keretét és munkahengereit.
 
 
Funkciók:

1. Elektromosan állítható háttámla emelés: távirányító segítségével állítható a háttámla, ültethető a beteg több pozícióba. A háttámla derékszög magasságig állítható.

2. Elektromos lábtartó emelés: a lábtartó emelése távirányító segítségével elektromosan több pontban emelhető, állítható, ezen kívül a lábtartó második szakasza mechanikusan külön is emelhető. Ülő pozíció: A lábtartó állításával és a háttámla emelésével ülő pozíció is kialakítható.
3. Elektromos magasságemelés: 40-90 cm között állítható az ágy magassága, mely előnyös lehet pl. higiéniai ellátásnál, gyógytornánál, beteg áthelyezésénél.
4. Komfort funkció: az ágy egy gombnyomásra ülő funkciót alakít ki. (Nem mindegyik típusnál).
 
 
Tartozékok:
  • 2 oldali leesésgátló fa oldalrács,melyek gyorsan és könnyen különböző pozícióba állíthatóak,és nagy biztonságot nyújtanak a betegnek.
  • 4 fékezhető kerék
  • felső kapaszkodó (opcionális)

 

Ágy paraméterei:

Külső méretei:102 x 214 cm
Fekvőfelület mérete: 90 x 200 cm
Fekvőfelület legalacsonyabb állása: 40 cm

 

Hasznos információk:
Ez a típusú ágy 4 részre szedhető, szétszedett állapotban külön-külön tudjuk emelni, elhelyezni tartozékait, nem kell az ágyat egyben emelni, illetve kis helyen tárolható, személyautóban szállítható, lépcsőn, liftben könnyedén emeletre felvihető.
Összeállítása nem igényel szaktudást, egyszerűen, szerszámok nélkül gyorsan elvégezhető.